ПОДУШКИ – ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ІЗ ДОНБАСУ

У вівторок керівництво СП «Сандерс-Виноградів» виконало благодійну місію – вони передали для переселенців із Донбасу, що живуть на Виноградівщині, подушки і пообіцяли на цьому не зупинятися.
– До нас звернулися переселенці із Донбасу з проханням допомогти їм продукцією нашого виробництва – надати ковдри та подушки. Наразі ми їм даємо 25 подушок, а згодом і ковдри передамо. Ми розуміємо, від якої великої біди ці люди вимушені були тікати, рятуючи свої життя. Тож бажаємо їм здоров’я, успіхів, і щоб у Виноградові їх гостинно прийняли і хто чим може – допомогли. А фірма «Сандерс-Виноградів» завжди готова простягнути руку допомоги тим, хто цього потребує. Ми допомагаємо солдатам АТО, ветеранам, інвалідам і тим, у кого хворі діти. Вважаємо благодійність необхідною справою, котру треба робити повсякчас, – зазначив директор підприємства Герман РОЗЕНТАЛ.
Три великі коробки з подушками від благодійників отримала виноградівська представниця крайової громадської організації «Закарпаття-Донбас» Анастасія КАЛАТАРЦЕВА, яка зазначила, що наразі на Виноградівщині проживає 175 переселенців, проте під опікою їх організації перебуває близько 20 сімей.
– У всіх нас житло, меблі та елементарні речі побуту залишилися вдома – у зоні ведення бойових дій. Тож зараз переселенцям потрібно все і будь-яка допомога є дуже важливою. Офіційний лист-звернення ми надіслали у супермаркет «Барву», та поки що жодної відповіді не отримали і сприймаємо таку мовчанку за відмову. А от «Сандерс-Виноградів» на сьогодні єдине підприємство, котре нам реально надало допомогу. Ми щиро вдячні його керівництву та працівникам за подушки та моральну підтримку і порозуміння наших проблем. Бажаємо їм процвітання та всього найкращого, – сказала Анастасія Сергіївна.
Наталія КОБАЛЬ