НАЙБІЛЬШЕ ЩАСТЯ – РОБИТИ ДОБРО!

Вихованці Виноградівського дитячого будинку-інтернату завжди з нетерпінням  чекають Новорічно-Різдвяних свят, живуть очікуванням дива, радості. Адже вони знають, що ці свята радують веселощами та подарунками і надовго залишають в дитячих серцях згадку про небайдужих людей — благодійників та волонтерів, для яких подарувати дітям, позбавленим батьківської опіки, гостинці від св. Миколая та Діда Мороза — найбільше щастя.
Непідробною дитячою  радістю і любов’ю горіли очі наших вихованців, коли вони отримали  подарунки із солодощами, фруктами, кондитерськими виробами, іграшками від наших благодійників. За людську доброту, гостинність, бажання зробити світ добрішим, скрасити життя наших вихованців – інвалідів особливі слова подяки хочеться сказати всім, хто на свята побував у гостях з подарунками та невмирущими колядками у вихованців Виноградівського дитячого будинку-інтернату.
Щире людське спасибі від вихованців та колективу працівників дитячого будинку-інтернату через  вашу газету «Новини Виноградівщини» говоримо таким благодійникам: релігійним громадам сіл: Тересва, Теково, Гудя, Фанчиково, Королево, м. Виноградів та м. Ужгород, підприємцям  В. Реміцькі, Е. Токачу, Є. Ярині, сім’ям з Виноградова та Дротинців, колядникам з Новоселиці та Ільницької школи-інтернату. Щира подяка нашим друзям-благодійникам в особі Ульріха Зельделя з Берліна.
Завдяки благородним людям наші вихованці на свята були не менш щасливими за тих людей, хто дарував їм подарунки.


Ольга КОЦУР, заступник директора Виноградівського будинку-інтернату