ЗА СПРИЯННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА СІЛЬСЬКА ШКОЛА ПРИЧЕПУРИЛАСЯ

Майже місяць «кипіла» робота у Підвиноградівській школі – тут проводилося облаштування центрального входу та майданчика перед ним. Про те, як сільська школа причепурилася та хто посприяв у цій справі, нам розповів директор навчального закладу Володимир Довганич:

Напередодні виборів до Верховної Ради тоді ще кандидат у народні депутати Іван Балога зустрічався з різними колективами Виноградівщини, зокрема й нашим. Він побував у школі, з метою з’яcувати, які саме проблеми нас турбують і потребують нагального вирішення. Слід зауважити, що їх в нас вистачає. Щоб всі вирішити цілого календарного року буде мабуть ще й замало. В першу чергу я просив Івана Івановича посприяти в тому, аби нам облаштували центральний вхід. Позаяк він був з боку надвірних вбиралень і мав зовсім непривабливий вигляд (особливо влітку). Нам було дано обіцянку, що допомога буде, і наразі як бачите слово дотримується.
У березні місяці Іван Іванович разом з головою районної ради Олегом Любімовим знову відвідав школу, підтверджуючи те, що не забув про нас. А вже 25 числа розпочалися роботи. Їх проводить бригада майстрів із Мукачева (Олег Гавринець, Василь Петах, Михайло Росул, Василь Варга) на чолі з Русланом Болдижаром. Хлопці надзвичайно працьовиті і відповідальні, всю роботу стараються виконувати в строк і в будь-яку погоду. Хочу зазначити, що народний депутат Іван Балога відомий на весь край меценат, котрий активно допомагає своїм землякам. Така щира підтримка дуже важлива сьогодні. Вона потрібна школам, дитсадкам, амбулаторіям, одним словом вся інфраструктура, яка є в районі, потребує сприяння. Ми безмежно вдячні Івану Івановичу за таку вкрай потрібну спонсорську допомогу.
Додатково ми отримали його завірення, що на цьому наша співпраця не припиняється. Нам ще потрібно провести ремонт стелі в актовому залі, а найбільшою проблемою в навчальному закладі є відсутність їдальні. В нинішньому році на харчоблок виділено з бюджету близько 800 тис. грн. (вони прийшли адресно). Роботи почнемо в травні, щоб до початку нового навчального року  їдальню запустити.
Крім того, за спонсорські кошти хочемо облаштувати внутрішні вбиральні, позаяк вони відсутні. До цього ми також залучили батьківський комітет школи. Вже зроблено розрахунки всього необхідного матеріалу. Днями підпишемо угоду з підрядником, який буде виконувати ці роботи.  Сподіваюся до першого вересня (крайній строк до кінця року)  все заплановане вдасться зробити.


Підготувала Любов ТОКАЧ