ЗАПАЛИ СВІЧКУ У ВІКНІ

Саме під такою назвою у Фанчиківській одинадцятирічці спільно з працівниками культури було проведено захід до дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій. Вчитель історії Еріка Попович у своєму виступі зазначила, що голодомор 1932-1933 років був великим лихом, яке спіткало Україну. Тоді від голоду, в тюрмах та на засланнях померли мільйони людей. Саме так більшовицький режим здійснював свій злочинний план ліквідації нашої нації. Поетичними рядками гортали трагічні сторінки історії нашого народу учні 7-9 класів Вікторія Варга, Євгенія Орос, Галина Корпош, Кітіка Шішола, Ілдія Леврінц, Роман Боржавич, Вадим Гевді та Богдана Жовчак.
Всі присутні мали змогу оглянути книжкову виставку «Геноцид українського народу», яку розгорнули працівники сільської бібліотеки.
Директор Фанчиківської ЗОШ  Андрій Леврінц запропонував вшанувати пам’ять жертв голодомору та політичних репресій хвилиною мовчання. До пам’ятників воїнам-односельцям та святих братів – просвітителів слов’ян Кирила та Мефодія школярі поклали квіти і запалили свічки.


Ганна ВІЗАНТІЙ, директор Фанчиківського будинку культури