ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ – З ПАТРІОТИЧНИМ ПРИСМАКОМ

Минулої суботи волонтери Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів на центральній площі міста провели благодійний ярмарок до Дня закоханих. Метою заходу було – збір коштів для підтримки військовослужбовців АТО. Гості та всі бажаючі мали змогу посмакувати різноманітною домашньою випічкою, скуштувати гарячі напої (глінтвейн, чай, каву) купити сувеніри з патріотичною символікою, зробити фото та покататись на коні. Також родзинкою заходу стали наші «циганки»-волонтерки, які залюбки гадали всім перехожим, та запрошували приєднатись до підтримки військових, навіть навідались у владні приміщення адміністрації! «Циганки» пророчили, що вже незабаром в нашій державі запанує мир та спокій, і всі наші хлопці повернуться живими та здоровими.
Наступного дня біля фонтану відбувся другий етап ярмарку. Тут виноградівці та гості міста залюбки куштували домашню випічку, діти малювали листівки, демонструючи свої патріотизм та підтримку нашим захисникам.
На ярмарку зібрано майже десять тисяч гривень. Так, у скриньці для пожертв нарахували 4 142 грн. За вихідні з розпродажі отримали 5612 грн., а «циганки» нагадали на 2250 грн. Також грошову допомогу надали прихожани греко-католицької церкви Виноградова, що по вул. Тюльпанів, отець Микола Дербак передав 4 675,0 грн. зібраних коштів, а вірники Великоком’ятівської церква передали 475 грн. Місцеві благодійники Ігор та Олександр передали 1 000 грн. для потреб військових АТО.
В організації дводенного заходу допомогли Степан Попович, Степан Легеза,  Стелла та Василь Головки, Тетяна Лук’яненко, Валерія Ковальчук, Карло Сабов, колектив JJ-Club, Дана Івашко, Степан Міндак, Оксана Ковач, Алла Гевкан, Сергій Кус, Олександр Товт, кондитерський цех «ВІТА» (Токач Е. Е.). Волонтери Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів щиро вдячні всім небайдужим людям, що долучилися до благодійного ярмарку з патріотичним присмаком і переконані, що лише, згуртувавшись разом, ми, як нація, стаємо сильнішими.


Вл. інф.
Фото Івана БУРКАЛА