В ДОБРУ ПУТЬ!

Минулої п’ятниці у всіх школах району пролунав останній дзвоник, сповіщаючи про завершення навчального року. У Підвиноградівській ЗОШ останній дзвоник проводжав у доросле життя 32-х випускників. На урочисту лінійку до школярів цього навчального закладу завітали народний депутат України Іван Балога, голова райради Олег Любімов, депутат районної ради Володимир Гвоздьо, в. о. голови села Наталія Палінчак. Директор школи Володимир Довганич вітав колег та учнів із завершенням навчального року, побажав усім гарно відпочити, набратися сил, звертаючись до випускників, наголошував: «Будьте гідними громадянами своєї Батьківщини, прославляйте і не забувайте  про свою школу, вчителів, які посіяли у ваших серцях зерна доброти, розуму, щирості».
Добрі настанови дав випускникам депутат Верховної Ради, спонсор навчального закладу Іван Балога. «Ваша енергія, бажання досягнути більшого обов’язково приведуть вас до успіхів. Вірю, кожен з вас знайде своє місце в житті», – мовив Іван Іванович. Відзначивши роботу вчителів, вручив цінні подарунки, а також нагородив старост ХІ «А» та «Б» класів.
– Мені приємно бувати у цій школі, де на очах змінюється все на краще. Будемо й далі продовжувати роботу в цьому напрямку, згідно плану проведемо заміну вікон, обладнаємо харчоблок, – обіцяв підвиноградівцям голова районної ради Олег Любімов. Випускникам, школярам, вчителям побажав щастя, Божого благословення, здійснення мрій.
Після привітань учні поклали квіти до пам’ятника односельчанам-визволителям. На урочистій лінійці вручили грамоти учням, які досягли успіхів у навчанні та у спорті. Іван Балога подарував школярам футбольні та волейбольні м’ячі.
З напутніми словами до своїх колишніх учнів звернулася перша вчителька Людмила Мигалега, класний керівник Марія Орос. Від імені випускників щиру вдячність педагогам висловила Тетяна Косей. Після виступів розпочалася концертна програма, в рамках якої лунали пісні, учні декламували вірші. Завершилося свято останнього дзвоника кругом пошани випускників.

DSC05223Того ж дня Іван Балога та керівники району завітали у сільський дитсадок, що в останній час зазнав значних змін. Зокрема, проведено перебудову даху, на третьому поверсі збудовано мансарди, де облаштували чотири додаткові групи. Тепер у сільському ДНЗ у 10 групах займаються з малятами. Завдяки реконструкції модернізували опалювальну систему.
Гості подарували хлопчикам та дівчаткам багато нових іграшок.


Маргарита СТАНКО