icon clock23.11.2023
icon eye91
Кримінал

Поліція затримала нетверезого водія, який скоїв наїзд на велосипедиста

22 листопада вранці до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селищі Вилок, що на Берегівщині. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції, працівники якої встановили попередні обставини аварії.
Відомо, що 36-річний житель села Шаланки Берегівського району, за кермом автомобіля «Mercedes», виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив наїзд на 67-річного велосипедиста. Внаслідок наїзду, місцевий мешканець отримав травми середнього ступеню важкості та був госпіталізований до місцевої лікарні. Водія авто поліцейські освідували. Виявилося, що чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові зафіксовано 1,16 проміле, що майже у шість разів перевищує допустиму норму.


Водія поліцейські затримали у процесуальному порядку та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру за ч. 1️ ст. 28️6️-1️ Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.
Автомобіль затриманого помістили на арештмайданчик поліції. У справі найближчим часом призначать експертні дослідження. Досудове розслідування триває.

Поліція Закарпатської області