icon clock15.02.2019
icon eye24
Спорт

Юні баскетболістки отримали від афганців подарунки

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан на базі міської ЗОШ №8 відбулися змагання першості району з баскетболу серед дівчат. Учасниками були команди міських одинадцяти річок №№1, 2 і 8 та Сасівської ЗОШ. В урочистостях взяли участь голова районної спілки ветеранів – учасників бойових дій на території інших держав Олександр Палош, учасники бойових дій Микола Ломага, Володимир Павицький та Юрій Горинецький, начальник відділу молоді і спорту управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА Терезія Тодавчич та голова методобєднання вчителів фізичної культури Ігор Григорович. З вітальним словом до всіх присутніх звернулися ветеран війни в Афганістані, капітан Володимир Данилевич.
Гра була цікавою та видовищно. За підсумком, перше місце зайняла команда Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, друге – сасівські дівчата, а от третю сходинку посіли господарі спортзалу – команда ЗОШ №8. Їх нагороджено грамотами та кубками управління освіти, молоді та спорту. А от від районної спілки ветеранів – учасників бойових дій на території інших держав всі команди першості району серед дівчат отримали баскетбольні м’ячі.
На завершення голова спілки Олександр Палош констатував: «Ми щиро вдячні за фінансову підтримку депутату закарпатської обласної ради Владіславу Поляку, а також виконавчому директору ТзОВ «Джентерм Україна» Чобо Орбану, директорам КП ТОВ «Агробудпласт» Василю Кішу та МП «Інтеграл» Віктору Ковтуну. Підтримує нас і влада району, адже всі урочистості вшанування проходять саме за підтримки Виноградівської РДА, райради та міської ради».
Вл. інф.