icon clock15.06.2018
icon eye30
Спорт

Повернулися з нагородами

8-10 червня в м. Львів відбулися Всеукраїнські змагання з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. III традиційний турнір-меморіал пам’яті заслуженого тренера України Олега Сазонова (юнаки та дівчата 2005 р. н. та мол.), та Відкритий турнір серед юнаків та дівчат (2008-2010 р. н.) до Дня захисту дітей.
У цих змаганнях також взяли участь 24 вихованці Виноградівської ДЮСШ та показали хорошу боротьбу, завоювавши багато призових місць. На турнірі-меморіалі О.П. Сазонова чемпіоном став Олексій Магарита, бронзові нагороди вибороли: Кароліна та Сандра Мазур, Вікторія Товт, Софія Дору, Емілія Попович. У п’ятірку перших потрапив Михайло Головко. На відкритому турнірі до Дня захисту дітей чемпіонами стали Алекс Бенце, Клара Югас та Дмитро Довганич, бронзові нагороди вибороли: Яник Ребрик, Данило Мірошниченко, Михайло Козушко.
У п’ятірку потрапили Михайло Гомонай та Іван Лівік. За підсумками турніру Виноградівська ДЮСШ зайняла друге командне місце. Також приємно відмітити що 14-17 червня в м. Дьйор (Угорщина) буде проводитися чемпіонат Європи з вільної боротьби серед школярів 2003-2004 р. н.. В складі збірної команди України буде приймати участь у цих змаганнях вихованка Виноградівської ДЮСШ Кароліна Повк. Отже, борцівський та батьківський колективи будуть вболівати за нашу спортсменку. Бажаємо їй вдалого виступу на цьому чемпіонаті.
Іван Боршош,
директор Виноградівської ДЮСШ