icon clock04.01.2016
icon eye28
Спорт

МИНУЛИЙ РІК ПОРАДУВАВ НОВИМИ ДОСЯГНЕННЯМИ

Народився я і виріс у Сасові, зараз навчаюся в Університеті Львівська політехніка і кілька років поспіль плідно займаюся армреслінгом. Та минулий, 2015 рік порадував новими вагомими досягненнями. Так, в останні дні осені брав участь у змаганнях за кубок України, де здобув срібну медаль, поступившись тільки майстру спорту міжнародного класу. Рівень змагань був високий, боротьба напружена, бо за перше місце автоматично присвоюють майстра спорту. Хоч першу сходинку і не посів, та зрозумів, що до омріяного майстра спорту мені залишилося зовсім небагато. Підготовка до наступних змагань, що відбудуться в березні, буде ще серйознішою і я впевнений, що мрія моя здійсниться.
На жаль, зараз з боку держави підтримка спортсменів є мізерною, тож доводиться готуватися за власні кошти. Мені – студенту, в цьому плані трохи важкувато. Сподіваюся, що знайдуться люди, котрі небайдужі до розвитку спорту в країні. Вони підтримуватимуть спортивну молодь, котра радуватиме високими досягненнями і стане гордістю всієї України.
Підсумовуючи минулий рік, пишаюся здобутим титулом чемпіона Закарпатської області та Чемпіона України серед юніорів, а також першими місцями у ваговій категорії 65 кг для змагань на ліву і праву руки, 70 кг – на ліву руку. У силовому фестивалі у Виноградові CROSSTREC GAMES 1 місце здобув у ваговій категорії 65 кг на обидві руки і другу сходинку у ваговій категорії 70 кг на ліву руку. Здобував призові місця у студентських універсіадах.
Щиро дякую за підтримку мамі і брату, коханій дівчині Вікторії, котрі завжди зі мною поруч. Переконаний, що новий рік стане для мене ще більш продуктивним і порадує новими спортивними досягненнями.
Руслан БІДЗІЛЯ,
чемпіон України, кандидат у майстри спорту, срібний призер кубка України