icon clock27.11.2014
icon eye33
Спорт

ЧЕМПІОНИ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ – ЮНАКИ З ДРОТИНЦІВ ТА ДІВЧАТА З КОРОЛЕВА

Завершився черговий чемпіонат району по футболу серед команд дівчат та юнаків 2002 р. н. та молодших районної ДЮСШ «Колос». На футбольному майданчику у Чорнотисові змагалися дівчата із Чорнотисова, Чепи, Пийтерфолва та Королева. Сильнішими були команди Королева (тренер Михайло Гоздок) та господарі поля – чорнотисівські футболістки  (Ігор Григорович).
Серед юнаків боротьбу за вихід до фіналу вели команди Пийтерфолва, Чепи, Чорнотисова, Королева та Виноградова. Турнірну таблицю тут очолили футболісти з Королева (Михайло Гоздок), а другими були юнаки з Виноградова (Олександр  Чука).
Хороший футбол показали дівчата та юнаки, які змагалися на футбольному майданчику Підвиноградова. Серед дівчат, де виступали команди Олешника, Дротинців, Підвиноградова та Вербівця, до фіналу вийшла команда тренера Степана Котляра з Олешника, другими були вихованки Федора Кейса із Вербівця.
Шість команд юнаків, які були поділені на дві підгрупи, виборювали дві путівки до фіналу чемпіонату району. Команди Великої Копані, Олешника, Дротинців, Фанчикова, Вербівця та Підвиноградова вели напружену боротьбу за кожне очко в своїй підгрупі, але найкращими виявились юнаки із Дротинців та Підвиноградова.
На початку фінальна частина чемпіонату району учасників привітали начальник відділу спорту управління освіти Виноградівської РДА Терезія Тодавчич та директор ДЮСШ «Колос» Василь Розгоні.
У півфінальних іграх серед дівчат з рахунком 3:2 перемогли королівські дівчата. Єдиний гол, забитий командою Олешника у ворота чорнотисівок, вивів їх до фіналу. У грі за третє-четверте місця дівчата з Чорнотисова обіграли з рахунком 2:0 суперниць із Вербівця. Фінальна гра між дівчатами Королева та Олешника першим принесла чемпіонство у цих змаганнях.
Серед юнаків судді зафіксували такі результати: Підвиноградів – Королево 2:0; Дротинці – Виноградів 1:0. Третє місце у чемпіонаті посіли юнаки із Королева, які обіграли з рахунком 2:1суперників із Виноградова. Чемпіонами стали вихованці Ярослава Ухача з Дротинців.
Організатори змагань нагородили переможців командними та особистими грамотами, а чемпіони серед юнаків – команда Дротинців та дівоча команда Королева отримали кубки. Всі учасники фінальної частини по завершенні ігор скуштували гарячий бограч.


Іван РАБОВСЬКИЙ,
старший тренер-викладач ДЮСШ «Колос»