icon clock21.11.2014
icon eye41
Спорт

РАЙОННА ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ СЕЗОНУ-2014

У суботу, 15 листопада, в міському будинку культури зібралися переможці та призери районного чемпіонату серед дорослих та юнацьких футбольних команд, а також  всі, хто щиро любить і вболіває за виноградівський футбол на урочисте підведення підсумків  сезону 2014 року та вручення нагород.
За оцінкою голови районної федерації футболу Йосипа Гевеші, цьогорічний футбольний сезон на Виноградівщині пройшов на достойному рівні. У змаганнях чемпіонату брало участь 16 футбольних колективів. Команди вели боротьбу за звання найкращої у вищій та першій лігах. Кожна з них прагнула перемогти, демонструючи захоплюючу і цікаву гру та напружені спортивні баталії. Не всі футбольні колективи змогли дійти до останнього тура, бо це вдалося лише кращим із кращих. Загалом першість пройшла без ексцесів, хоча дисципліна на полі бажає бути кращою. Адже футбол – це спортивна гра, а не боротьба кулаками. Це командна гра і лише порозуміння між гравцями, керівниками та вболівальниками дають високу результативність, приведуть до перемоги. Він подякував всім організаторам, функціонерам, однодумцям за підтримку, а командам побажав здоров’я, спортивної удачі та результативної гри.
Вітальні слова гравцям, тренерам та суддям адресувала т. в. о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеї, яка відзначила хороший рівень футболістів і пообіцяла, що докладатиме зусиль для розвитку футболу в нашому районі. За вагомий внесок та популяризацію футболу на Виноградівщині вона нагородила подяками райдержадміністрації начальників команд ФК «Балаж» (с. Вилок) Юлія Балажа, ФК «Фанчиково» (с. Фанчиково) Юрія Мар’яна, ФК «ТИСА» с. Чорнотисово Ігоря Григоровича.
За результатами ігор першої ліги третє місце серед юнаків виборола команда Неветленфолу, друге – Олешника, а перше – футболісти Веряці. У першій лізі серед дорослих бронза у команди Великих Ком’ят, срібло – Підвиноградова, а чемпіоном стала команда з Боржавського.
Кращим воротарем сезону визнано Ференца Балажа, захисником – Володимира Агія, півзахисником – Габора Мізуна, а нападником – Віталія Подлевського. У вищій лізі чемпіонату серед юнацьких команд чемпіоном стала команда «Фанчиково» (с. Фанчиково), друге місце виборола команда «Балаж» (смт. Вилок), а  третє – «Дружба» (с. Вербовець). Найсильнішою серед дорослих стала команда «Балаж» (смт. Вилок), друге місце –  «Фанчиково» (с.Фанчиково), а третє у чорнотисівської «Тиси». Всім командам-переможцям Йосип Гевеші, начальник управління освіти, молоді та спорту РДА Василь Белень, заступник голови районної федерації футболу Володимир Талабірчук та  секретар федерації Адальберт Сверенко урочисто вручили грамоти, медалі, кубки та цінні подарунки.


Любов ТОКАЧ