icon clock10.09.2015
icon eye42
Спорт

Змагались колосівці

29  вересня у Хусті пройшли обласні змагання на звання «Краще спортивне село області», які проводила обласна організація ВФСТ «Колос». Наш район представляла сільська рада Великої Копані на чолі з її головою Василем Пилипом. Змагання проходили з восьми видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи, гирьовий  спорт, легкоатлетичний крос та перетягування каната.
Після святкового відкриття спартакіади представниками з м. Ужгорода головний суддя Анатолій Плеханов направив команди на місця проведення змагань.  Гідно виступили, як завжди, наші земляки з Великої Копані. З легкоатлетичного кросу як жінка, так і чоловік зайняли четверті місця. Тенісисти – Михайло Гулянич, Ольга Чік завоювали перші  місця. Також  перемогу виборов гирьовик Михайло Тупиця,  якому  не  було рівних у піднятті гирі. З перетягування каната земляки не змогли в фіналі перебороти велетнів із Нижнього Селища Хустського району і зайняли друге місце. За Велику Копаню перетягували канат: Ян Дубровка, Ігор Неймет, Володимир Чонка, Іван Фурик та Іван Фогороші. Не пощастило цьогоріч футболістам, які в підгрупі зайняли друге місце,  а за підсумками стали  п’ятими.
Змагання проходили цікаво, зі спортивним азартом та  боротьбою за кожне очко. Підсумкова таблиця зафіксувала наступні результати: перше місце зайняла збірна команда із с. Нижнього Селища Хустського району, друге – за нашими земляками з Великої Копані, третє виборола збірна команда із с. Поляна  Свалявського  району.  Всі переможці були нагороджені грамотами, кубками та медалями, які вручили спортивні функціонери з м. Ужгорода.
Олександр ЧУКА,
голова РО ВФСТ «Колос»