icon clock27.11.2015
icon eye33
Спорт

ЗОЛТАН СІЛАДІ – ПЕРЕМОЖЕЦЬ ПЕРШОСТІ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

Минулої суботи у спортзалі Олешницької ЗОШ пройшла особиста першість області з настільного тенісу. Незважаючи на те, що погода  принесла до нашого краю дощові хмари, це не стало на заваді проведення цього спортивного заходу. До Олешника з’їхалися тенісисти з Перечина, Ужгорода, Великого Березного, Мукачева, Тячева, Хуста, Іршави, Берегова та Виноградова. Всього в них взяли участь більше 30 спортсменів, вікова категорія яких була від 20 до 60 років.
Привітав учасників із таким потужним спортивним святом голова райдержадміністрації Михайло Русанюк, який відзначив, що настільний теніс, разом із іншими видами спорту надзвичайно популярний у нашому районі. Настільний теніс –  це неймовірний азарт, приголомшлива швидкість реакції, драйв і незрівнянні ні з чим емоції. Приємно, що різноманітні спортивні заходи такого високого рівня проводяться саме на теренах гостинної Виноградівщини. Очільник району побажав усім глядачам добре провести час, а спортсменам продемонструвати свою високу майстерність і подальшого розвитку в їх улюбленому виді спорту.
Хорошої гри побажали спортсменам Олешницький сільський голова Степан Попович та голова обласної федерації настільного тенісу Василь Маркович.
Затим учасники були поділені на групи по 6-7 чоловік. Кожному з них довелося віддати чимало сил, щоб завершити цей тривалий марафон, під час якого виборювали право змагатися у фіналі. За результатами змагань, перше місце виборов наш земляк Золтан Сіладі з Виноградова, друге місце здобув Федір Халлак з Іршави, а третє отримав Олександр Тусканюк з Ужгорода.
Крім спортивних нагород, організатори турніру подбали й про призовий фонд: переможець отримав 1000 грн., срібний призер – 500 грн., а бронзовий – 300. Щоб змагання пройшли на високому рівні, подбали  спонсори: Олександр Керечан, Михайло Марушка, Юрій Ланчук, Іван Петрашко, Михайло Біланчук, Олександр Данкович та підприємство «Сандерс-Виноградів».

Любов ТОКАЧ