icon clock21.12.2023
icon eye39
Політика

Юлія Тимошенко: Пріоритет нашої ТСК – життя та здоров’я військових

Всеохопне фінансування лікування й харчування наших поранених військових, надання їм необхідної психологічної допомоги, а також гідні зарплати для медиків із прифронтових лікарень – питання порядку денного найближчого засідання ТСК.
Про це повідомила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телемарафону.
За її словами, волонтерські поїздки команди «Батьківщини» у прифронтові лікарні підтвердили необхідність допомоги в організації якісного лікування наших поранених військових.
«Це не питання до медиків. Вони – наші герої. Питання в тому, як забезпечити процес лікування так, щоб наші воїни отримали найвищий рівень медичної допомоги», – уточнила Юлія Тимошенко.
Лідерка «Батьківщини» розповіла, що ТСК щодо лікування та реабілітації військових, яку вона очолює, вже домоглася суттєвого збільшення фінансування лікування поранених військових на 2024 рік, щоб кожен пакет НСЗУ повністю покривав увесь обсяг необхідної медичної допомоги.
«Наша ТСК працюватиме щодня, аби наші поранені військові відчули, що ми працюємо поряд, і для нас вони є головний пріоритет – їхнє життя та здоров’я», – запевнила Юлія Тимошенко.
«До кінця цього року ми проведемо виїзне засідання ТСК в Покровську для того, щоб на місці разом із міністрами – а ми працюємо в повній комунікації з урядом – ухвалити ті рішення, які потрібні для медиків», – повідомила лідерка «Батьківщини».