icon clock25.02.2016
icon eye36
Політика

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови Виноградівської районної державної адміністрації Закарпатської області

2 лютого 2016 року                             Виноградів №  36

Зареєстровано у Виноградівському районному управлінні юстиції 18 лютого 2016 року за № 1/385
Про організацію проведення оплачуваних громадських робіт в 2016 році

Відповідно до статей 6 і 39 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, статті 31 Закону України „Про зайнятість населення”, Положення про порядок організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року №175, Програми зайнятості населення Виноградівського району на період до 2017 року, схваленої розпорядженням голови Виноградівської райдержадміністрації від 27 лютого 2013 року № 62, затвердженої рішенням сесії районної ради від 16.04.2013 № 330, та з метою максимального збільшення зайнятості населення і зменшення безробіття, забезпечення соціальних гарантій громадян, які тимчасово втратили роботу:

Затвердити перелік видів оплачуваних громадських робіт, які мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам територіальних громад району та сприяють його соціальному розвитку, на 2016 рік, що додається.

2. Пропонувати районному центру зайнятості населення довести до відома органів місцевого самоврядування інформацію про встановлений порядок залучення безробітних до громадських робіт та укласти з ними відповідні договори на організацію та проведення таких робіт.

3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування:

3.1. Створити робочі місця для проведення громадських робіт, забезпечити належні  умови  праці,  призначити відповідальних за дотримання залученими працівниками правил техніки безпеки при виконанні робіт.
3.2. Щомісячно до 3 числа інформувати районний центр зайнятості про кількість осіб, які брали участь у громадських роботах, обсяги виконаних робіт, відпрацьовані людино – дні, їх заробітну плату.
4. Дане розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Виноградівському районному управлінні юстиції з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови державної адміністрації Данич Є.В.
Голова держадміністрації Михайло Русанюк
Із додатками до розпорядження можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Виноградівської райдержадміністрації.