ЗАСЛУЖЕНЕ ВИЗНАННЯ ЗА ПІДТРИМКУ АРМІЇ

Знаний у районі підприємець Володимир Драгун завжди спрямовує фінансову підтримку там, де вона найбільше потрібна. Із самого початку війни росії проти України ще з 2014 року він зміцнював імунітет військових натуральними соками сімейної торгової марки. З 24-го лютого після повномасштабного вторгнення окупанта на наші землі Володимир Михайлович теж не лишився осторонь. За його волонтерську діяльність благодійнику висловлюють вдячність не тільки військові. Її бачать і визнають на державному рівні.

Володимир Михайлович не втомлюється приймати подяки та нагороди. Так, від командування та особового складу військової частини А7125 волонтер отримав аж дві подяки у квітні та травні за вклад і зміцнення обороноздатності України та зокрема всесторонній допомозі військовій частині, за співпрацю, підтримку та надання благодійної допомоги, оперативне реагування на звернення.

З нагоди Дня Незалежності України, за сумлінне виконання обов’язків в умовах воєнного стану, сприяння зміцненню обороноздатності військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань і активну громадську діяльність, за дорученням голови Закарпатської ОВА Віктора Микити, голова Берегівської РДА Віталій Матій вручив Володимиру Драгуну грамоту.

А от жовтень видався особливим, бо увінчав груди Володимира Драгуна нагрудним знаком – почесною відзнакою командира 101 окремої бригади ТРО.
Вітаємо нашого щедрого земляка і щиро зичимо, аби добро повернулося сторицею йому і його дітям!

Наталія Кобаль