icon clock04.11.2021
icon eye60
Фото Цікаве

З днем народження, школо!

27 жовтня нашому Широківському навчально-виховному комплексу виповнилося 22 роки. Це вже не юність, але ще й не зрілість. Зараз вона сформована, гарна, розквітла, мила та затишна. А попереду, впевнена, прекрасні роки зрілості, які відкриватимуть нові шляхи та можливості…
Доречно повернутись в минуле і згадати імена тих, хто стояв у витоків Альма-матері: директорка Широківської ЗОШ І-ІІ ступенів Софія Потокі та її заступник Василь Терпай, вчителі, котрі продовжують працювати, – Тетяна Погоріляк, Світлана Купар, Маргарита Білак, і ті, що вже на заслуженому відпочинку: Ганна Копинець, Юрій Потокі, Маргарита Білак, Віктор Лихтей, Ганна Поштак, Ганна Феєр, Валентина Лихтей та покійний Богдан Староста. Багато зусиль для створення чистоти і затишку рідної школи з самого початку доклали наші трудівниці, працівниці молодшого обслуговуючого персоналу: Ольга Поляк, Ганна Сакалош, Ганна Сакалош, Марія Сакалош та покійна Наталія Клювак.
Чималим досягненням нашої школи є відкриття у 2016 році дошкільної групи, адже з того часу, враховуючи географічне розташування села, маємо можливість забезпечувати діток дошкільною освітою. Зараз у навчальному закладі трудяться 26 педагогів та 18 працівників допоміжного персоналу, здобувають знання 140 учнів та 22 вихованців дошкільної групи.
Протягом 22-х років, завдячуючи кожному працівникові нашого НВК, усім учителям, котрі поповнили ряди нашої шкільної родини і творчо та наполегливо продовжують звеличувати своєю працею ім’я рідної школи, ми маємо чимало досягнень. Упевнена, що ще більше їх попереду, адже ми на порозі зрілості.
Тож я бажаю рідній школі розквіту та зростання, неймовірних успіхів та сміливих ідей. Щоби кожен, хто пов’язаний з Широківським НВК, відчував себе щасливо і весело, зміг досягти великих успіхів і поставлених цілей, зумів розкрити свій талант і показати свої здібності, щоби всі були здоровими і життєрадісними.
Щиро вдячна організаторам свята, хлопцям та дівчатам учнівського самоврядування, вчителям, вихователям та працівникам молодшого обслуговуючого персоналу, гостям. Особлива подяка старості села Широке Юрію Лихтею, котрий привітав школу з днем народження і подарував спортінвентар. Із цікавістю присутні слухали виступ першої директорки Софії Потокі, яка поділилася своїми спогадами.
День народження рідної школи пройшов дуже насичено та яскраво, залишивши хороші враження.

Марія РОМАН, директор Широківського НВК