«Янголи, народжені серед людей…». У ВПУ-34 відкрили Алею Слави Героям-випускникам

У день пам’яті та перемоги над нацизмом проведено урок-реквієм з нагоди вшанування пам’яті загиблих Героїв – випускників ВПУ №34 м . Виноградів та відкриття Алеї Слави.
Словами вдячності Героям та їх батькам розпочала захід заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Міндак. Ведучі уроку-реквієм Роман Повх та Мирослава Товт згадали історію АТО та початку російсько-української війни. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв: Станіслава Кіша, Романа Совлича, Золтана Балажа, Ярослава Романова, Едуарда Чігора, Владислава Кіша, Станіслава Гевкана та всіх захисників України, які віддали власне життя за рідну землю.


Здобувачі освіти Бровді Інна (дочка загиблого Героя – Михайла Бровді), Мирослава Кормош
(батько – Михайло Кормош, захищає нашу країну), Анастасія Копча, Вікторія Гевді, Лугош Анастасія, Лацканич Камілла та Шиян Аделіна ознайомили присутніх з коротким, але таким змістовним життям молодих Героїв. Про своїх найрідніших розповили Ганна Кіш ( мама Станіслава Кіша), Людмила Романова (дружина Ярослава Романова), Вікторія Балаж (дружина Золтана Балажа). Нікого не залишили байдужими виступи Артема Гевкана – сина Станіслава Гевкана, Героя та волонтера Степана Блажина – військовослужбовця, який з 2014 року захищає нашу незалежність.

Алею Слави відкрили батьки та рідні Героїв.

Від сьогодні наші Герої з фотографій щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом здобувачів освіти, педагогів, містян і нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали своє життя для того, аби ми жили в мирній, незалежній, квітучій Україні.


Слава Україні ! Героям Слава!

Виноградівське ВПУ-34