icon clock24.05.2019
icon eye21
Політика Фото

Віталій Любка з робочим візитом відвідав школу та амбулаторію села Веряця

22 травня 2019 року голова Виноградівської районної ради Віталій Любка побував у Веряцькій ЗОШ І-ІІ ступенів та амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
Керівник ради поспілкувався з очільниками установ та їхніми працівниками, оглянув приміщення, ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням. Про навчальний процес та актуальні питання навчального закладу розповіла директор школи, депутат районної ради Леся Крічфолуші.  Так вона відмітила, що цього року у школі є 11 призерів районних, обласних та всеукраїнських олімпіад, що, звісно, є хорошим показником роботи педагогічного колективу. До слова, у закладі сьогодні навчається 153 учні.
Щодо господарської частини, то педагоги багато питаньвирішують власними силами, розповіла директор,однак сьогодні першочерговим у школі залишається облаштуванняспортивного залу. Приміщення, де зараз діти займаються фізкультурою, належало релігійній громаді й потребує капітального ремонту. Так на виготовлення проектно-кошторисної документації рішенням сесії було виділено 25 тис грн.
Про втілення медичної реформи, декларування пацієнтів з сімейними лікарями голова ради поспілкувався з медиками амбулаторії. ЗавідувачБорис Івегеш розповів, що сьогодні працівники працюють у напрямі підписання декларацій, адже тепер від цього й залежитьфінансування установи. На даний час з лікарем укладено близько 1400 декларацій. Віталій Любка зазначив, що районна рада постійно намагається покращувати умови в медичних та освітніх закладах району. Зокрема в амбулаторії потребують заміни старі вікна та підлога.
Виноградівська районна рада