icon clock05.05.2016
icon eye30
Спорт Фото

Виноградівські юні шахісти взяли участь в обласному турнірі

Минулої неділі в місто Ужгород з’їхалось чимало юних шахістів з усієї області. «Кубок ПАДЮНу» зібрав понад 50 учасників турніру. Взяти участь у ньому змогли діти віком до 15-ти років. Не залишилися осторонь цього спортивного свята й вихованці Виноградівського шахово-шашкового клубу «Севлюш». Турнір проводився за швейцарською системою в 7 турів, а кожному учаснику надавалося на роздуми по 15 хвилин.
Змагатися з більш досвідченими та старшими суперниками було складно, тому потрапити до трійки призерів виноградівцям не вдалося. Проте є певні успіхи. Зокрема, у віковій категорії до 8-ми років Арсеній Леньо посів перше місце, а в категорії до 10-ти років третє місце у Євгена Сабова. Переможці і призери змагань, а також юні шахісти, які показали найкращі результати гри в своїх вікових категоріях, нагороджені грамотами і медалями.       
    Поїздка  виноградівських шахістів на цей турнір відбулася за сприяння управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА та голови шахово-шашкового клубу «Севлюш» Євгенія Ярини.                                       Вл. інф.