icon clock04.07.2019
icon eye23
Політика Фото

Виноградівська районна лікарня отримала 30 ліжок

1 липня у Виноградівській районній лікарні пожвавлення: на подвір’ї закладу автомобіль, у якому 30 лікарняних ліжок. Їх медичний заклад отримав від свого постійного благодійника та мецената, а нині кандидата у народні депутати Владіслава Поляка.
За словами виконувачки обов’язки головного лікаря Ольги Довжанчук, поряд із тим, яке медичне забезпечення отримують пацієнти, важливим є і те, в яких умовах вони перебувають.
«Дуже велике значення для одужання хворих має не лише те, яке медичне забезпечення вони отримують, а й те, у наскільки комфортних умовах вони перебувають. Скільки б ліжок у лікарні не було, вони все одно зношуються, ламаються, потребують ремонту, тому ми тільки раді, якщо можемо замінити старе обладнання на нове, комфортабельне», – зазначила Ольга Довжанчук.
Сам політик, на рахунку якого це вже не перша подібна благодійна акція, переконує, що допомагав закладові раніше і допомагатиме і надалі.
«Так сталося, що ліжка ми замовили ще більше місяця тому, а вони тільки тепер приїхали. Сьогодні ми привезли 18 ліжок, інші 12 будуть наприкінці тижня. Я радий допомогти нашій лікарні, бо розумію, як багато потребують медичні заклади. Я допомагав, допомагаю і буду допомагати і надалі», – сказав політик на зустрічі із колективом лікарні.
Адміністрація лікарні вже вирішила, де нові ліжка будуть потрібні передусім. Так, 4 підуть на потреби поліклініки, 6 – в хірургічне відділення, 4 – в реанімацію, 5 – у пуль- монологічне відділення, 5 – у пологове, та ще 6 – у травматологічне.
Прес-служба кандидата у
народні депутати України

Матеріал друкується на правах політичної реклами