icon clock03.03.2016
icon eye25
Фото Цікаве

Виноградівська пенсіонерка виграла смартфон

Городянці Надії Олексіївні Ступіній посміхнулася фортуна – нещодавно ця 63-річна жінка отримала цінний приз від туристичної компанії «Акорд-тур» – смартфон «iPhone 6S». А передісторія така: звернувшись до туристичної компанії «Viva тур», що діє у Виноградові і співпрацює з «Акорд-тур», вона придбала путівку для туристичної подорожі і поїхала в тур – дуже хотіла подивитися Україну, бо вона, уродженка Донецька, мріяла бодай на схилі літ побачити різні регіони нашої країни. Сповнена неповторних вражень, повернулася до Виноградова (проживає тут вже 8 років), а ввечері наступного ж дня їй зателефонував представник турфірми «Акорд-тур» і повідомив, що вона є переможцем розіграшу цінних подарунків і отримає смартфон «iPhone 6S». Спершу Надія Олексіївна не повірила – телефонний дзвінок у пізній вечірній час вважала підозрілим, мовляв, різні ж бувають аферисти, тож про всяк випадок навіть поцікавилася: «А треба буде за щось сплатити?». Проте приємна несподіванка виявилася реальністю.

Вже в дві туристичні подорожі з’їздила Надія Олексіївна – у попередніх турах побачила Львів та його старовинні замки, саме збирається в третій свій тур – «Легенди Волині», на батьківщину Лесі Українки. Мандрувати Україною ця енергійна пенсіонерка дуже любить. Мріє побувати також в Одесі та в центральних регіонах нашої країни, зокрема, в Умані, Чернігові, Києві, Каневі.

– Мені навіть і досі не віриться, що я виграла в розіграші цей крутий «iPhone 6S», – тримаючи його в руках, говорить Надія Ступіна.  – А ось як користуватися ним – не знаю. Постараюся освоїти цей смартфон, хоч на ньому й немає кнопок, як на звичному для мене мобільному телефоні. Колись думала, що обійдуся й без комп’ютера, але поступово вивчила й опанувала ази користування цим дивом сучасної техніки, вже з радістю і задоволенням спілкуюся із сином по скайпу. А щодо новенького смартфона, то я навіть слів не знаходжу, щоб висловити вдячність туристичним агентствам «Акорд-тур» та «Viva тур», завдяки яким мені пощастило не тільки побачити Україну у всій її туристично принадній красі, але й цілком несподівано виграти такий чудовий приз.

– Так, розіграш цінних подарунків серед клієнтів проводила компанія «Акорд-тур», що успішно та потужно діє у Львові – це лідер екскурсійних турів на Україні, з якою наша туристична агенція вже давно співпрацює, – прокоментував директор «Viva тур» Степан Федорко. – Завжди туристи задоволені поїздками і рівнем надання послуг. Приємно та відрадно, що наші партнери організовують не тільки закордонні тури, але й екскурсійні по Україні, які зазвичай користуються попитом. Вартість турів цілком прийнятна, а рівень надання туристичних послуг дійсно достойний. І ми задоволені співпрацею з компанією «Акорд-тур», схвально відгукуються й наші туристи, для яких, власне, й організовуємо подорожі. Активно розвивають наші партнери й тури по Закарпаттю. Звичайно, наші краяни й самі подорожують у межах області. Але «Акорд-тур» більше працює, організовуючи різноманітні тури по Закарпаттю, ніж деякі наші місцеві туроператори. Туристи стартують зі Львова в об’їжджають усю Закарпатську область. Адже в нас є чим зацікавити та подивувати їх. А щодо нашої клієнтки, яка отримала цінний подарунок, то нам дуже приємно, що він дістався виноградівці, яка так полюбляє екскурсії на теренах України. Привітав нас і «Акорд-тур», відзначивши, що саме наш турист став переможцем січневого розіграшу призів. Проводиться він, до речі, щомісяця, тобто, кожного місяця смартфон «iPhone 6S» отримує в подарунок один із клієнтів туристичної компанії «Акорд-тур», з якою ми плідно співпрацюємо.

Ганна КОБАЛЬ