ВЕЛИКОДНІЙ КОШИК – ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

З початку вторгнення російських окупантів на українські землі волонтери Руху підтримки Закарпатських військових – Виноградів щороку відправляють нашим захисникам Великодні смаколики, дитячі малюнки та обереги. Не є вийнятком і цей рік повномасштабної війни.
Як зазначив на своїй сторінці у Facebook кооординатор Руху Михайло Роман, у зону бойових дій попрямувало 250 освячених пасок та різних смаколиків для бійців 128-ОГПБр. Також на Схід відправили довгоочікуваний планшет для протитанкового дивізіону та індивідуальні посилки бійцям.
Паски освятили духівники релігійних громад Римо-католицької церкви та Свято-Троїцького Кафедрального собору м. Виноградів. Останні також передали зібрану гуманітарну допомогу від православних прихожан собору, небайдужих людей та з інших приходів Виноградівського благочиння.
Тож наші захисники на передовій теж відчують Божу милість найвеличнішого християнського празника – Світлого Воскресіння Христового. Щиро віримо у поміч Всевишнього у цій страшній війні. Адже з нами правда на рідній землі! За нами – перемога!