icon clock13.12.2019
icon eye24
Політика Фото

Василь Кіш – новий голова Виноградівської РДА

10 грудня великий зал засідань районного будинку влади був вщент переповнений – тут офіційно представляли новопризначеного голову Виноградівської РДА, відомого у краї журналіста Василя Кіша. Певно, це вперше в історії незалежної України, коли районного керівника виконавчої гілки влади представляли настільки масово. Виконав цю місію голова Закарпатської облдержадміністрації Ігор Бондаренко разом із заступницею Ольгою Травіною та керівницею апарату Русланою Натуркач.
Керівник апарату ОДА Руслана Натуркач зачитала розпорядження Президента України, згідно якого головою Виноградівської районної державної адміністрації Закарпатської області призначено Василя Кіша. Відтак, губернатор краю Ігор Бондаренко, вітаючи нового керівника району, наголосив на важливості співпраці двох гілок влади на благо жителів району. Також він висловив подяку попередниці – в. о. голови Виноградівської РДА, якій випало працювати у вкрай непростий час.
Далі зустріч проходила у форматі «питання-відповідь». Голова ОДА Ігор Бондаренко відповідав на ряд болючих питань жителів району: співпраця влади, тиск на громадських активістів, реалізація реформи децентралізації, ремонт доріг у селах району, вивіз побутових відходів та будівництво сміттєпереробного заводу тощо.
Насамкінець Василь Кіш подякував керівництву держави та голові облдержадміністрації за довіру, всім присутнім – за підтримку і запевнив, що буде працювати сумлінно, відкрито, у рамках закону, аби ми всі були горді за нашу Виноградівщину.
Біографічна довідка: Кіш Василя Васильович народився 2 жовтня 1985 року у м. Виноградів. У 2007 році закінчив Ужгородський національний університет, спеціальність «Журналістика». Трудову діяльність розпочав у 2003 році кореспондентом ТзОВ «Телерадіокомпанія «Виноградів ТВ». З кінця 2014 року до тепер працював директором ТзОВ «Голос Карпат».
Наталія Кобаль