icon clock25.11.2016
icon eye45
Культура Фото

Україна – територія гідності та свободи

Минулого тижня в міському будинку культури відбувся патріотично-виховний захід, присвячений Дню гідності та свободи. У переповненому залі були присутні учні старших класів шкіл міста та викладачі.
Підготували захід вихованці та викладачі Виноградівської ДШМ ім. Б. Бартока. У виконанні самодіяльного народного оркестру народних інструментів під керівництвом заслуженого працівника культури Віктора Марушки пролунали сучасні і класичні композиції. З патріотичними творами виступили учнівські та викладацькі колективи школи.
Особливі відчуття і щемливі хвилювання у присутніх визвав виступ танцювального колективу «Болеро» міської ЗОШ №8 (керівник Андріана Фізер), який представив глядачам хореографічну композицію «Мамо, не плач». Свої власні надзвичайно щирі і теплі поезії читала учениця міської школи №2 Наталія Вилюс.
Протягом усього дійства ведуча Наталія Сорводі розповідала цікаві епізоди з героїчної історії України, а на екрані демонструвалися події Революції Гідності, світлини героїв Небесної сотні.
Любов ТОКАЧ