icon clock21.10.2020
icon eye30
Фото Цікаве

У Виноградові відкрито перший в області Центр контролю за безпритульними тваринами

Сьогодні, 21 жовтня ц.р., відбулось урочисте відкриття Центру контролю за безпритульними тваринами, на яких були присутні міський голова Степан Бочкай, перший заступник  міського голови Василь Ціцей, депутати міської ради, голова РДА Ігор Вантюх, голова райради Віталій Любка, представники  КП «Центр інвестицій та розвитку», старші експерти представництва в Україні Програми: Польща-Білорусь-Україна Василь Хім’як та Олена Зубрицька, будівельники ТОВ «Севлюш Моноліт», проєктанти об’єкту «Архі-груп» та працівники ветеринарної медицини.

Даний інвестиційний проєкт «Центр контролю за безпритульними тваринами» реалізовано згідно міжнародного проєкту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин» та фінансувався за рахунок коштів Європейського Союзу та співфінансувався з місцевого бюджету. Всі заходи проєкту носили транскордонний характер і тривали два роки.

Центр контролю за безпритульними тваринами є унікальний по своїй суті та є першим в області. В даному Центрі гуманними методами буде проводитись контроль за популяцією безпритульних тварин та надаватимуться послуги з ветеринарної медицини.

Під час відкриття Центру міський голова Степан Бочкай подякував всім тим, хто долучився до реалізації цього проєкту – будівельникам, проєктантам, КП «Центр інвестицій та розвитку», польським партнерам та вручив грамоти і подяки Виноградівської міської ради.

Виноградівська міська рада