icon clock23.07.2020
icon eye24
Фото Цікаве

У Виноградівській школі №1 проводиться підготовка до нового навчального року

Голова Виноградівської районної ради Віталій Любка відвідав Виноградівську загальноосвітню школу № 1 цього тижня. За участі депутата районної ради, керівника Центру з обслуговування закладів освіти Виноградівського району Юрія Свища вони оглянули відремонтовані приміщення та перевірили хід ремонтних робіт, які проводилися в закладі освіти.
Так у школі замінили частину старих вікон та застаріле обладнання у їдальні, що в свою чергу створить належні умови для навчання і виховання дітей та молоді, покращить санітарно-гігієнічні умови їх перебування у закладі, відремонтували деякі приміщення тощо.
Зокрема внутрішню вбиральню реставрували на другому поверсі − встановили сучасну сантехніку, сушки для рук, освітлення тощо. На виконання цих робіт з районного бюджету було спрямовано близько 200 тис. грн.
Директор Віра Балаж розповіла, що восени минулого року у школі встановили 41 нове вікно, на що було спрямовано 300 тис. грн. Цього року встановили 26 металопластикових вікон, з яких 24 вікна у восьми класах. У їдальню натомість закупили нові столи, плиту та мийки. Також оновили приміщення трьох кабінетів для педпрацівників. На що загалом було виділено близько 350 тис. грн.
До слова, школа є однією з найбільших у районі, тут навчаються 822 учні, працює 109 працівників, з яких 75 педагогів.

Виноградівська районна рада