icon clock27.12.2019
icon eye20
Політика Фото

У селі Великі Ком’яти капітально відремонтували амбулаторію

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят мешканці Великих Ком’ят отримали подарунок – тут капітально відремонтували амбулаторію загальної практики сімейної медицини.
Оновлені приміщення оглянули голова Виноградівської районної ради Віталій Любка, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Агата Гал та депутат районної ради Надія Копча, які з робочим візитом відвідали амбулаторію 24 грудня.
На проведення капітального ремонту закладу з районного бюджету виділили близько 286 тис. грн.
Так, в амбулаторії повністю відремонтували кабінети, коридор, замінили двері, провели сантехнічні роботи тощо. Також закуплені комп’ютерна техніка, медичне обладнання – електронні ваги, фармацевтичні холодильники для вакцин, інструментальні столики тощо.
Як зазначив Віталій Любка, медичний заклад став сучасним, зручним та комфортним як для медичних працівників, так і для його відвідувачів. Окрім того, наголосив він, медична реформа триває і вже зараз всі можуть відчути суттєві зміни в наданні медичних послуг. Зокрема в амбулаторії району закуплене телемедичне обладнання, яке дозволить консультуватися з вузькопрофільними спеціалістами дистанційно, не виїжджаючи з села. Завдяки чому діагностика стане своєчасною та якісною. Також напередодні районні обранці спрямували кошти на закупівлю службового автомобіля, який буде закріплений за амбулаторією.
Виноградівська районна рада