icon clock21.02.2020
icon eye28
Політика Фото

У селі Пушкіно капітально відремонтували приміщення амбулаторії

19 лютого 2020 року голова Виноградівської районної ради Віталій Любка відвідав амбулаторію в селі Пушкіно.
У рамках робочої поїздки керівник райради спільно з головним лікарем КНП «Виноградівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Агатою Гал, районним депутатом Петром Бобиничем відвідали лікувальний заклад, де наприкінці минулого року завершилися ремонтні роботи.
Відтакв амбулаторії замінили вікна, двері та електропроводку, облаштували підвісні стелі та провели капітальний ремонт приміщень.На ці цілі з районного бюджету та Національної служби здоров’я України було спрямовано понад 300 тис. грн.
− Це суттєво покращило умови праці, надання медичної допомоги пацієнтам, − зазначила завідувачка амбулаторії Марина Липей.
На початку 2019 року вдалося вирішити наболіле для медустанови питання – забезпечити заклад теплом, яке на той час взагалі було відсутнє. Однак незадовільним залишався й стан самих приміщень.Сьогодні медики приймають пацієнтів у відремонтованих, теплих та комфортних приміщеннях.
− Ще є над чим потрібно працювати, аби надання медичних послуг у населених пунктах району було на високому рівні, − каже голова райради Віталій Любка. − Тому активно працюємо над покращенням матеріально-технічної бази, створенням належних умов праці медиків та перебування пацієнтів.
Також керівник ради з районним депутатом відвідали місцеву школу та обговорили ремонт класних приміщень початкових класів.
Виноградівська районна рада