icon clock21.10.2020
icon eye56
Політика Фото

У селі Боржавське відкрили новозбудовану амбулаторію

20 жовтня у селі Боржавське відбулося відкриття амбулаторії, яку побудували в рамках Національного проєкту «Велике Будівництво».
Привітати громаду села із визначною подією прийшли перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олег Коцюба, голова Виноградівської райдержадміністрації Ігор Вантюх, голова районної ради Віталій Любка, депутати Виноградівської районної ради, священнослужителі та громадськість.
У своїх виступах обласне керівництво та очільники району привітали жителів із визначною подією, побажали усім міцного здоров’я, щастя, наснаги, успіхів у житті, наголосивши на тому, що відкриття амбулаторій – це важливий крок задля покращення надання медичних послуг мешканцям населеного пункту, а жителі району та медики відчують на практиці реформи, які впроваджуються Урядом.
Як зазначив Ігор Вантюх, зручність та якість медичної допомоги для пацієнта, гідні умови праці для медиків є пріоритетним напрямком діяльності держави.
Почесне право перерізати символічну стрічку надали першому заступнику голови облдержадміністрації, голові райдержадміністрації та Боржавському сільському голові.
Затим відбулося освячення закладу, після чого всі присутні мали можливість оглянути приміщення закладу та його матеріально-технічне оснащення. В амбулаторії встановлено сучасне обладнання для лікування й діагностики різних захворювань.
Кошти на будівництво проєкту були виділені з державного та районного бюджетів.

Виноградівська РДА