icon clock26.11.2020
icon eye175
Спорт Фото

У Підвиноградові відкрили боксерський клуб «Нокаут»

Цією приємною новиною на своїй сторінці у соцмережі поділилася організатор та ідейний натхненник Людмила Сворень, син якої вже багато років займається боксом і має чимало нагород. Саме її ми і попросили прокоментувати цю подію.
– Ідею створення секції боксу у Виноградові ми виношували давно. Натхненням для цього став наш син, який вперто і завзято тренувався, йдучи до цілі. Розуміючи те, що у нашому місті немає офіційної секції боксу, ми возили Володю на тренування у Мукачево, щоб він мав можливість виступати на чемпіонатах і турнірах. Тільки так він зміг продемонструвати свої досягнення. Кожного разу з боку сина звучало питання: «Чому у нашому місті немає такої секції? Адже у нашому районі є багато хлопців і дівчат, які можуть стати чемпіонами у даному виді спорту». Важко було знайти підходяче приміщення, яке б можна було застосувати під спортивний зал. Але, як кажуть, коли ти дуже чогось хочеш – обов’язково отримаєш. Приміщення ми знайшли у селі Підвиноградів у будинку культури. Щиро вдячні голові села Юрію Зихору, який пішов нам на зустріч і підтримав нашу ідею. Дякуємо голові Виноградівської РДА Ігору Вантюху, котрий не тільки вислухав, а головне – почув нас і посприяв у створенні цієї спортивної секції. Вагомою стала для нас допомога від міського голови Степана Бочкая, який організував і надав у користування нашій секції основний атрибут зали – боксерський ринг. Адже з самого початку діти вчаться всіх правил поведінки на ринзі, вчаться бачити суперника в центрі, відчувати свою впевненість. Це дуже важливо для їх подальших досягнень.
Наразі триває набір діток вікової категорії від 6 років і старше.
Треніровки проводяться:Пн-ср-пт.
Вікова категорія 6-14 о 16 год.;15+о 18 год. києва. Тренер Олег Романович Стангрет займається з дітками щотижня у понеділок, середу та п’ятницю. Тож, щиро віримо, що вже у найближчому майбутньому Виноградівщина зможе похвалитися новими чемпіонами з боксу.
Вл. інф.