icon clock13.05.2016
icon eye44
Спорт Фото

У Королівській ЗОШ №1 відбулося відкриття оновленого спортзалу

11 травня свої двері гостинно відчинив оновлений спортивний зал Королівської ЗОШ №1. За рахунок бюджетних коштів в його приміщенні замінено підлогу, вікна та електропроводку, проведено ремонтні та оздоблювальні роботи. З нетерпінням чекали закінчення ремонту учні школи, юні спортсмени, майбутні переможці змагань. І ось на початок святкової церемонії до оновленого спортивного залу входять вони – сильні, сміливі, спритні та енергійні. Це спортсмени школи з різних команд – волейбольної, футбольної та «Леви з Королева» з регбі.

Радість з нагоди свята відкриття оновленого спортзалу школи розділяли всі освітяни-активісти спортивного життя району. Адже в той день саме на базі Королівської ЗОШ  №1 відбувалася районна спартакіада працівників закладів та установ освіти.

– Сьогоднішня подія є неординарною, – підкреслив голова райдержадміністрації Михайло Русанюк, вітаючи юних спортсменів зі святом. – І я можу сміливо сказати, що наразі цей оновлений спортзал є одним із найкращих у Виноградівському районі. В ньому не соромно не тільки провести належним чином змагання районного та обласного рівнів, але й запросити сюди друзів з-за кордону. Великим поштовхом до дій, ініціаторами ремонту є всі вчителі фізкультури, яким небайдуже, в яких умовах займаються спортом наші діти. Але найбільшими натхненниками є юні спортсмени, які недавно стали чемпіонами області з регбі, котрі весь час займають призові місця з різних видів спорту. І коли наші діти з Виноградівщини виходять на п’єдестал – це є найбільшою радістю та подякою для нас усіх. Тому й вітаю всіх, хто причетний до спорту у Виноградівському районі. Безумовно, я щиро вдячний усім тим людям, які за покликом душі докладали часточку своєї душі, сил та енергії в справу ремонту спортзалу. Бажаю, аби такі оновлені спортзали відкривалися якомога частіше.

Відтак за сумлінну роботу і вагомий внесок у зміцнення навчально-матеріальної бази Королівської ЗОШ №1 керівник району нагородив грамотою Виноградівської райдержадміністрації працівника школи Степана Гримута.

Затим палкий спортивний привіт учасникам спартакіади і вітальне слово виголосили начальник управління освіти, молоді та спорту РДА Василь Белень та голова райкому профспілки працівників освіти і науки Іван Кльофа. Про порядок проведення районної спартакіади працівників закладів та установ освіти розповів головний суддя спартакіади Йосип Вінце. Слова щирої подяки всім людям доброї волі, які долучилися до проведення ремонтних робіт у справі оновлення спортзалу адресувала директор Королівської ЗОШ №1 Валентина Гримут. Іскрометною енергією запалили гостей і присутніх на святі юні королівчанки – дівчата з групи підтримки. А «Леви з Королева» продемонстрували майстер-клас з регбі.
Насамкінець голова райдержадміністрації передав школярам цінні подарунки.
Ганна КОБАЛЬ