icon clock28.11.2023
icon eye204
Спорт Фото

Суперкубок з футболу поїхав у Онок

Зустрічалися чемпіон району ФК «Зірка» (Онок) та володар кубка району ФК «Правий Берег-Спарта» (Берегово). Ця гра очікувалася з нетерпінням, адже передбачити її результат було важко. Щоправда, коли команди вийшли на футбольне поле, стало зрозуміло, що фаворитом є «Зірка». Команда з Берегова приїхала на гру в складі 11 чоловік. До того ж, на воротах стояв польовий гравець. Початок гри був рівним. Ініціативою володіли берегівці, які контролювали м’яч. «Зірка» обрала тактику гри на контратаці, що і принесло позитивний результат. Уже на 6 хвилині, при першому ударі по воротах Михайло Брич відкрив рахунок. А на 15-й Юрій Яцкулинець рахунок подвоїв. Здавалося, гра зроблена, але берегівці не здавались, продовжували комбінувати, проте усі їх намагання взяти ворота суперника, завершувались на підступах до штрафного майданчика. Перша половина гри завершилася з рахунком 2:0 на користь ФК «Зірка» (Онок).

Після перерви малюнок гри не змінився. І при першій контратаці Юрій Яцкулинець забиває третій гол. Усе, на що спромоглися берегівці, це на 77 хвилині забити пенальті. Автором гола став Іван Сливка. За три хвилини до фінального свистка Михайло Алексик ставить крапку у грі, забивши четвертий гол. Таким чином, володарем Суперкубка Берегівського району 2023 року став ФК «Зірка» (Онок).


Урочисте нагородження провів голова Берегівської районної асоціації футболу Олександр Чегіль. ФК «Правий Берег-Спарта» отримав дипломом асоціації та срібні медалі. ФК «Зірка» (Онок) – золоті медалі, диплом та красень-кубок.

Берегівська районна асоціація футболу