Сім’я погорільців просить про допомогу

26 серпня у Виноградові на вул. Студентській зайнявся житловий будинок. Вогнем знищено 50 кв. м. покрівлі, два вікна, двоє дверей та частину домашнього майна. Про це того ж дня повідомили надзвичайники. А цього тижня до редакції завітав голова сімейства, яке проживало в оселі, з проханням про допомогу.
– Це – комунальне майно. Ми з покійною дружиною Оленою працювали у Виноградівському ВУЖКГ: я – на сміттєвозі, у дорожній службі, вона – підмітала вулиці та подвір’я. За це нам дали комунальну квартиру в одноповерховому будинку, де на одному подвір’ї проживає кілька сімей. Всього у нас 5 дітей. А в хаті мешкало 13 чоловік, 8 з яких – діти, найменшій внучці всього 2 місяці, – розповідає Юрій Нерлуц. – Кажуть, що загорілося через замикання електропроводки. Добре, що вогонь побачили сусіди і викликали пожежників. Дах згорів повністю. Я на момент пожежі був на заробітках у Києві (звільнився з роботи у ВУЖКГ після смерті дружини три роки тому). Приїхав додому і син, котрий працює на заводі в Угорщині. У хаті жити неможливо. Ночуємо по сусідах. Наближаються холоди, а самі ми не в змозі купити матеріали для покрівлі. Я – майстер і ми самі собі закриємо дах. Було б з чого. Я звертався із заявою до міського голови Степана Бочкая, та мені сказали, що виплатять одноразову матеріальну допомогу у сумі одна тисяча гривень. Тому вирішив просити небайдужих людей допомогти з будівельними матеріалами на покрівлю. Може в когось є бувші у використанні шифер чи бляха… Будемо вдячні за любу допомогу. Головне, щоб був дах над головою, аби не тинятися з малими дітьми по чужих хатах.
Усі бажаючі допомогти можуть приїжджати до нас додому за адресою: м. Виноградів, вул. Студентська 52, кв. 5, або дзвонити за номером телефону: 097-24-60-721 (Анастасія).