icon clock20.05.2016
icon eye27
Політика Фото

Щира розмова за «круглим столом»

У всьому світі травень асоціюється з весною, душевністю, любов’ю, теплом та добром. Адже саме цей місяць обраний людством для святкування найвеличніших суспільних свят – Дня Матері та Міжнародного дня сім’ї. І саме їм, берегиням роду, був присвячений  проникливий відеоролик,  який задав емоційний фон засіданню «круглого столу» на тему: «Роль сім’ї у становленні гармонійної особистості», проведеному позавчора в малому залі будинку влади, на який були запрошені батьки-вихователі та прийомні батьки, аби поспілкуватися про основні цінності сім’ї як основи та рушійної сили становлення особистості.

Учасників зібрання представила директор Виноградівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Елеонора Білкей. Вступним словом і щирими словами батьків-вихователів та прийомних батьків привітала заступник голови райдержадміністрації Єва Данич. Своєрідний екскурс в історію початку та зародження святкування Дня Матері та Міжнародного дня сім’ї  провела начальник відділу соціальної роботи районного центру СССДМ Світлана Клим.

А відтак зав’язалася щира і відверта розмова між батьками-вихователями та прийомними батьками – про сімейні турботи і труднощі, страхи і тривоги, успіхи і проблеми дітей, яким вони замінили рідних батьків. На ролі сім’ї у становленні гармонійної особистості акцентувала увагу учасників «круглого столу» завідувач центру практичної психології та соціальної роботи управління освіти, молоді та спорту РДА Світлана Тодавчич. Свої консультації стосовно оформлення субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг учасникам зібрання надала начальнику відділу соціальних допомог та компенсацій управління соціального захисту населення РДА Оксана Тільняк.

А на завершення засідання «круглого столу» на батьків-вихователів та прийомний батьків чекав приємний сюрприз від організаторів заходу – вручення подарунків, у тому числі рукотворних картин, підписаних щирими словами «З повагою та вдячністю» від Виноградівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Ганна КОБАЛЬ