icon clock20.03.2023
icon eye95
Спорт Фото

РОСТИСЛАВ ГЕВЕШІ ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ ЗАКАРПАТТЯ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

З 9 по 12 березня у Виноградівському боксерському клубі «Нокаут» відбувся чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юніорів та юніорок 2007-2008 років народження. Його учасниками стали близько 100 боксерів з різних куточків краю.

Троє вихованців «Нокауту» порадували досягненнями. Так, Євген Талабіра став срібним призер чемпіонату у ваговій категорії 52 кг. Денис Греченюк посів першу сходинку п’єдесталу у ваговій категорії до 60 кг – група (Б). А от чемпіоном Закарпатської області серед юніорів у ваговій категорії 60 кг став Ростислав Гевеші, котрий увійшов у команду збірної Закарпаття з боксу серед юніорів і виборов собі право представляти нашу область і наш клуб на Чемпіонаті України, який буде проходити з 2 квітня в м. Хмельницьк.

Дякуємо за організацію чемпіонату Закарпатській федерації боксу, Миколу Жолтані, Андрію Мошкову, Роберту Юрошу, суддівському і тренерському колективам та спортсменам-учасникам.

А вже протягом 17-19 березня Ростислав Гевеші поїхав на Міжнародний турнір у місто Чернівці.  Провів три поєдинки і додому повернувся з титулом чемпіона.

Щиро вітаємо нашого Ростіка і бажаємо подальших   перемог.

Людмила СВОРЕНЬ,
засновниця БК «Нокаут»