icon clock16.12.2021
icon eye48
Фото Цікаве

Робоча зустріч з роботодавцем

14 грудня 2021 року відбулася робоча зустріч фахівця Берегівської міськрайонної філії Надії Шебелли з керівником ТОВ «Укран Абітекс» Ніною Токар.
Метою зустрічі було налагодження ефективної співпраці центру зайнятості з ринкоутворюючим підприємством та допомога в укомплектуванні оперативних вакансій, адже саме завдяки цьому можна досягти успіху у вирішенні основних завдань служби зайнятості.
Під час зустрічі було обговорено поточні та перспективні потреби підприємства в кадрах та можливості служби зайнятості у підборі персоналу, поінформовано роботодавця про стан, основні тенденції на локальному ринку праці, ознайомлено з професійно-кваліфікаційним складом безробітних та послугами служби зайнятості, в тому числі з використанням новітніх технологій. Зокрема, приділялась увага питанням, які виникають при укомплектуванні штату працівників та запропоновано шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості. Це можливість проведення професійного навчання під замовлення роботодавця, неформального навчання чи користування ваучером.
На сьогодні підприємство запрошує на роботу швачок.
У результаті зустрічі було узгоджено шляхи подальшої взаємодії щодо забезпечення кадровим потенціалом з урахуванням перспективних потреб у найманих працівниках.

Берегівська міськрайонна філія