Прихильність виноградівців завоювали талановиті київські співачки

Наступним містом, де вони виступали став Львів. А минулої суботи ці двоє чарівних дівчат – учасниць телевізійних проектів «Голос країни» та «Х-Фактор» були володарками сцени у найзатишнішому місті в Закарпатті – Виноградові.
Своїм запальним азартом, пластичною хореографією та вишуканою манерою виконання кожної пісні, що складала програму їхнього талановитого виступу на сцені Виноградівського міського будинку культури під назвою «Незалежна Україна», артистки завоювали симпатії всіх глядачів, які заповнили простору залу.
Двоє молодих – 23-річна Інесса Грицаєнко, співачка з Київщини та 26-річна Аліна Назаришина, саксофоністка з Рівненщини – випускниці Київської муніципальної академії музики імені Р. М. Глієра. Ще в стінах вуза розпочали свій творчий тандем, започаткувавши музичний дует «Sestra». До свого репертуару вони включили власні авторські композиції, улюбені в народі ліричні пісні з репертуару популярної і добре відомої всім американської співачки українського походження Квітки Цісик, визнаного в світі композитора-пісняра Володимира Івасюка…
Свій благодійний концерт дівчата приурочили нескореному українському народу, його славним синам, що зараз воюють на Сході України. Вилучені за концерт 20500 гривень через місцевого волонтера Андрія Олага молоді артистки передали для потреб воїнів 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.
Завершальним акордом виступу дівчат стала пісня «Ой у лузі червона калина». Її, на фоні Державного прапора України, на сцені разом з глядачами дружно співали діти. Вони стали активними учасниками концертного дійства, проявляючи свої щирі патріотичні відчуття і любов до України.
Марія КОНКІНА