icon clock03.08.2023
icon eye69
Політика Фото

Президент Зеленський відвідав Закарпаття і назвав нашу область прикладом для інших регіонів України

У середу з робочим візитом на Закарпатті перебував Президент України Володимир Зеленський. Спочатку він провів нараду з українськими дипломатами, а потім відбулася координаційна нарада щодо економічної, соціальної і безпекової ситуації в нашій області.


Президент підкреслив, що проєкти регіонального розвитку Закарпаття є одними з кращих у країні, та наголосив на необхідності масштабувати окремі з них на всі області. Водночас Глава держави відзначив позитивну динаміку економічного розвитку краю і стратегічне бачення закарпатської команди на коротку та довгу перспективу.
Також Володимир Зеленський зауважив, що наш регіон буде одним із драйверів економічного й соціального зростання України, та подякував всім на Закарпатті, хто працює на благо країни й допомагає наближати перемогу!
У свою чергу, керівник Закарпаття Віктор Микита повідомив, що у ці дні запрацював потужний проект на Закарпатті, де почали видобуток солі, якою в перспективі можна буде забезпечити всю країну. Віктор Микита подарував Володимирові Зеленському символічну першу сіль, добуту в межах розробки Тереблянського соляного родовища, що на Тячівщині.