Потрібна термінова допомога

У хлопчика після народження діагностували «Ретроцеребелярну лікворну кісту з подальшим перебігом в ДЦП». Після року життя стан дитини трохи стабілізувався, судоми повторюються, але не так часто. Зараз маленькому Вані два рочки.
– Попри те, що нам говорили, що «з таким діагнозом до року не доживають», ми продовжуємо боротися. Наразі проходимо курси лікування, але без змін: дитина не ходить, не сидить, голову не тримає, не фіксує погляд. Єдине – реагує на звук, – розповідає мама дитини.
Молода сім’я дуже переживає за майбутнє сина. Лікарі в Україні зробили все, що могли. На превеликий жаль, вони не взмозі оплатити лікування за кордоном. Сума не мала, а часу обмаль. Подали заяви в дві клініки за кордоном, одна з них – Медичний центр «Текнон» (Іспания, Барселона), друга – Медичний центр «Іхілов» (Тель-Авів, Ізраїль). В іспанському центр «Текнон» їх готові прийняти, чекають відповідь, коли зможуть приїхати. Але, на жаль, потрібної суми, у батьків немає. Одна лише діагностика в цій клініці коштує 5-6 тисяч євро, не враховуючи дорогу, проживання і дороговартісне лікування. Тому, звертаємося до всіх небайдужих людей: врятуймо маленького Ванюшу!
Батьки просять кожного про допомогу.
Карта ПриватБанку мами Явицької Іванни 4149629386212609; тел. – 0975497759.