Подяки від військкомату – запорука якісно виконаної роботи

Цього літа громадська волонтерська організація Рух підтримки закарпатських військових – Виноградів відзначила свою другу річницю. Відрадно, що цього разу привітати волонтерів з днем народження вирішили не у військовій частині, як зазвичай, а у Виноградівському військовому комісаріаті. В урочистостях взяли участь військовий комісар Виноградівського військкомату, учасник бойових дій у зоні АТО, підполковник Василь Зубатов, заступник Закарпатського обласного військового комісара, начальник відділу комплектування та призову, підполковник Юрій  Величканич та начальник центру автоматизованих засобів управління, підполковник Андрій Лущакевич.
– Протягом двох років поспіль ви надаєте допомогу військовим Збройних сил України, котрі виконують державне завдання, відстоюючи мир і суверенітет Батьківщини. Коли ми були в зоні АТО, дякуючи вам, наші солдати були одягнуті, обуті і ситі. Щиро вдячний вам, шановні волонтери, бо, перебуваючи у лоні війни, отримана допомога є неабиякою психологічною підтримкою, – зазначив військовий комісар Виноградівського військкомату, учасник бойових дій у зоні АТО, підполковник Василь Зубатов.
– Із координатором виноградівських волонтерів Михайлом Романом ми познайомились телефоном, коли я був у Біловодську Луганської області, а з Ольгою Шерегі знайомі давно, бо разом навчались у виші з її сином Йосипом. На той час Біловодськ було віднесено до так званої сірої зони, позаяк там уже було проголошено ЛНР. Проте нам вдалося відстояти свою територію і змінити прапор самопроголошеної республіки на державний жовто-блакитний стяг. Відтак нас було відправлено для відновлення роботи Виноградівського військового комісаріату. На перший погляд пересічним громадянам здається – що там за робота? Їх не стріляють, не ганяють… Але для того, щоб наші підрозділи гідно виконували бойові завдання, все починається у військкоматі. Тож, я щиро вітаю волонтерський рух із черговою річницею і дякую за безкорисну роботу, котру ви виконуєте з честю та совістю, не рахуючись із своїм особистим часом, – сказав у своєму виступі заступник Закарпатського обласного військового комісара, начальник відділу комплектування та призову, підполковник Юрій  Величканич.
Відтак всіх сімнадцятьох волонтерів району нагородили подяками і побажали доброго здоров’я, злагоди та натхнення.
Наталія Кобаль