icon clock10.05.2023
icon eye120
Спорт Фото

По 3 золоті та срібні медалі у боксекрів «Нокауту»

6-7 травня у місті Хуст пройшов турнір – відкрита першість Хустської ДЮСШ «Хуст-Нарцис» з боксу, присвячена дню міста. Серед запрошених були команди із Стрия, Львова, Івано-Франківська, Кременця, Вінниці, Луцька, Хмельницького, Тячева, Берегова, Виноградова, Лопухова, Сваляви, Мукачева і, звичайно, Виноградова.


Шестеро спортсменів боксерського клубу «Нокаут» прийняли участь у турнірі і показали чудові результати. Провели по два поєдинки, котрі з них були завершені як достроково, так і за явної переваги. Як результат, виноградівці повернулися додому не з порожніми руками: скарбничку медалей поповнили три золотих і три срібних. Так перше місце вибороли Артем Сігетій, Максим Гавринець та Ростислав Гевеші, друге – Іван Гавринець, Василь Керечанин та Денис Греченюк.
Найстарший і найдосвідченіший вихованець «Нокауту» Володимир Сворень, який такожь вже працює і тренером, але при цьому й надалі продовжує тренуватися і боксувати, на декількох турнірах працював на посаді судді. На турнірі в Хусті вперше провів роботу рефері.
«Радіємо досягненням наших вихованців,тішимося результатам і впевнено рухаємось до перемоги на всіх фронтах! За тиждень їх чекає Міжнародний турнір у Польщі. Тож бажаємо ще яскравіших перемог! Здорова нація – наше майбутнє! Слава Україні! Слава нашим ЗСУ, бо тільки дякуючи їм наші діти можуть спокійно тренуватися і виступати», – написала на своїй сторінці у facebook засновниця БК «Нокаут» Людмила Сворень.