icon clock06.12.2019
icon eye14
Політика Фото

Підписали угоду про співпрацю

У четвер, 5 грудня, у нашому місті побувала делегація із міста Стара Любовня Словацької Республіки на чолі з директором Старолюбовнянського освітнього центру Мартіном Карашем. До її складу ввійшли тайомник Світової ради русинів Владимир Противняк, член виборчого органу «Русинської образи» Петро Микула та староста села Чірч Михайло Дідік.
Гостей тепло вітав у Виноградові директор міського будинку культури Святослав Гал, наголошуючи впевненість, що тісна співпраця принесе свої плоди як для України, так і Словацької Республіки.
У своїй промові Мартін Караш наголосив, що між нашими містами вже існують досить тісні культурно-мистецькі зв’язки і висловив сподівання, що підписання даної угоди ще більше розширить сфери діяльності, в яких будуть співпрацювати.
Затим під оплески присутніх Святослав Гал і Мартін Караш підписали угоду про співпрацю між міським БК та освітнім центром м. Стара Любовня.
Відрадно, що ця урочиста подія співпала ще з однією – звітнім концертом самодіяльного «народного» хорового колективу працівників культури та любителів хорового співу міського будинку культури, який традиційно порадував глядачів, а також зарубіжних гостей своїм талановитим і професійним виконанням народних і сучасних українських пісень.
Любов ТОКАЧ