icon clock25.11.2022
icon eye109
Політика Фото

НОТАТКИ З РАЙОННОЇ СЕСІЇ

Чергова сесія Берегівської райради пройшла оперативно, без зайвих риторик, скандалів чи протистоянь. Діловий стиль відчувався з того, що триває війна, може
пролунати повітряна тривога чи зникнути світло, тож за неповну годину було розглянуто всі питання анонсованого порядку денного. Із 42 депутатів присутні були 30.

Одне з головних питань – повідомлення голови БРТВК Марії Весельської про визнання повноважень депутата райради VIII скликання 47-річного виноградівця Івана Білака. Футболіста, майстра спорту України, нині – дитячого тренера. Обранцем став від «Слуги народу», замінивши Евеліну Гречко.

До речі, на сесії під оплески присутніх очільники райради та РДА Карло Резеш і Віталій Матій вручили матері учасника Пекінської Олімпіади Олександра Окіпнюка пані Ользі медаль «За розвиток Берегівщини». Сам 24-річний спортсмен у цій дні перебуває на тренувальному зборі й змаганнях першого з шести етапів Кубку світу у Фінляндії.

Голосували депутати за списки присяжних Берегівського (15 осіб) та Виноградівського (17 чоловік) районних судів, а також заслухали звіт т.в.о. Руслана Содолінського з держлісгоспу «Берегівський». Його інформація про забезпечення людей дровами на період зимово-опалювального сезону, цінову політику тощо була вельми актуальною.

Михайло ПАПІШ