icon clock02.06.2022
icon eye736
Фото Цікаве

Нехай кожна дитина буде щасливою під мирним небом!

Міжнародний день захисту дітей – чудове свято дитинства. Адже діти – це наше майбутнє. У перший день літа для нашого підростаючого покоління було проведено чимало насичених заходів.
Насичене свято влаштували на дитячому майданчику у центрі міста громадський благодійний фонд «Виноградів» спільно з волонтерами, коледжем МДУ та дитячою книгозбірнею. Бібліотекарі запросили своїх користувачів на реласк-day, щоб відкрити для них яскравий світ книги. Тут відбулась безпрограшна лотерея, рухливі ігри, роздавалось безкоштовне морозиво, волонтери робили аквагрим, проводились навчання з невідкладної допомоги, виставка дитячих книг та майстер-клас з розмальовки гіпсових фігурок, діточки писали листи та малювали малюнки воїнам ЗСУ, залишали свої побажання на стікерах, а також продавалися браслети перемоги, які напередодні робили діти-переселенці. Всі вилучені кошти підуть на допомогу ВПО.


Того ж дня неймовірне дійство відбулося у парку Перені, яке організували спільноти #Небайдужий Виноградів та #Малесенькі долоньки. Свято пройшло під гаслом «Ми разом єдині, ми подолаємо все, адже ми – діти України!»


Завдяки креативності організаторів захід пройшов на високому рівні. До його проведення долучилися поліцейські, рятувальники, медики, народні умільці, професіонали-кондитери тощо.
Тут відбувалися розіграш благодійної лотереї, виручені кошти з якої будуть передані нашим захисникам. Пройшли різноманітні майстер-класи, яскраві спортивні розваги та конкурси, благодійний солодкий ярмарок, танцювальний флешмоб. Діти побувати у країнах краси, здоров’я та професій. Їх розважали велетенські казкові герої. Вони змлогли отримати крутезні подарунки та безкоштовне морозиво. Родзинкою святкування була концертна програма за участі талановитих юних аматорів сцени та ексклюзивного мага Tony Vasil.


Радісні та задоволені обличчя дівчаток та хлопчиків стали найвищою нагородою для тих, хто доклав максимум зусиль, аби вони почували себе щасливими і захищеними.

Вл. інф.