icon clock19.01.2017
icon eye25
Спорт Фото

Напружені баталії спортсменів-силовиків

Багатим на спортивні заходи видався грудень місяць 2016 року. ДЮСШ та товариством  «Колос» проводилось понад 7 різноманітних змагань.
В клубі «Атлант» разом з його керівництвом спортивне товариство «Колос» провело відкритий турнір з паурліфтингу, присвячений новорічно-різдвяним святам. На ці змагання зійшлися силовики з трьох районів – Хуста, Іршави та Виноградова  (більше 80 чоловік).
У всіх вагових категоріях проходили напружені баталії. Спочатку виборювали першість юнаки, пізніше – дорослі.
За підсумками турнірної таблиці, у ваговій категорії до 40 кг третє місце зайняв Ярослав Вантюх з Олешника, друге місце виборов  Степан Грабовчак з того ж села. А переможцем у цій категорії став Максим Січ із Виноградова.
У ваговій категорії до 48 кг третім став Борис Січ, другим Ярослав Роман і першим Василь Лакатош  (всі троє  з Виноградова).
У ваговій категорії 66 кг третє місце зайняв Остап Сігетій, друге – Павло Сусик (обидва з Олешника), а переможцем став Себастіан Мар’ян з Виноградова.
У ваговій категорії 74 кг переможець – Дмитро Біляк з Хуста, другий – Андрій Козар з Іршави, третім став Ріхард Гейруш з Виноградова.
Вагова категорія 93 кг:  перше місце зайняв Михайло Чохняй з Хуста, друге виборов Ярослав Роман з Виноградова, третє дісталося Сергію Шустору з Хуста.
Вагова категорія 93+: перше місце – Віталій Мотич, друге – Денис Бережний (обидва  з Хуста), третє – за Віталієм Трояном з Виноградова.
Серед дівчат – усі переможці з Виноградова: перше місце – Ірина Сенкевич, друге – Олена Булеза, третє – Тетяна Січ.
Всі переможці турніру були нагороджені грамотами та медалями товариства «Колос» та керівництва «Атлант», які вручив майстер спорту  Михайло Гал.
Олександр ЧУКА, голова ФСТ «Колос»