icon clock11.03.2021
icon eye20
Фото Цікаве

На передньому краї

Ковід-19 – тепер це чи не найстрашніша для усього світу фраза. А між ним і нами – лікарі. Світ зараз наче поділився на дві категорії людей – медики і пацієнти.
Сьогодні, як ніколи раніше, ми бачимо жертовність і громадянську свідомість людей цієї професії. І усі разом вдячні їм за врятовані життя у боротьбі з нещадною пандемією коронавірусу. Від їх рішень, і вчинків часто цілком залежить наше майбутнє. Кажуть, хорошого лікаря, як хорошого морського капітана, по-справжньому пізнаєш під час шторму, в хвилини небезпеки. Істинний лікар – це той, хто в роздумах і сумнівах не втрачає витримки і вміє впливати на хворого благотворно. Медики озброєні не тільки медикаментами та спецтехнікою, але і власним милосердям і відповідальністю, вірою і ентузіазмом, незнищенною самовідданістю. Слід відверто сказати, що й керівництво міста, громади, району з свого боку докладають чималих зусиль по забезпеченню лікарні всім необхідним – ліками, киснем, медичним устаткуванням.
Наша Притисянщина сповна зазнала важкого удару підступної хвороби. Десятки людей із усіх фактично сіл, селищ і міста не по своїй волі буквально щодня потрапляють до КНП Виноградівської лікарні із серйозними симптомами недуги. Перевантажене інфекційне відділення вже не в змозі надати належну допомогу усім хворим, тому ними опікуються інші підрозділи лікарні , наприклад персонал відділення пульмонології під керівництвом Мирослави Іванівни Рябець. Її підлеглі, незважаючи на граничне завантаження, щогодини і щохвилини демонструють професійність, компетентність, чуйність та людяність.
Їх умілі, грамотні дії впевнено несуть зцілення недужим, потік яких, на жаль, переповнює лікарняні палати. Та кожен пацієнт може бути впевненим – тут йому своєчасно нададуть всю можливу медичну допомогу, витягнуть із важкої ситуації, повернуть до нормального життя.
Щиро і душевно, від усього серця дякуємо усім, хто в ці хвилини, без перебільшення героїчно бореться на передовій битви за порятунок життів жителів нашого краю!

Вдячні пацієнти Бігорі, Граб, Кібелбек, Лемак, Сентмартоні.