Мама трьох діток просить допомогти здолати карценому

Молода жінка з Виноградова Олександра Неште у свої 34 років вже чимало пережила – поховала маму, потім тата… А тут ще й лікарі поставили страшний діагноз – карцинома (злоякісна пухлина) третьої стадії. 

– Працювала я у Празі. Коли я виходила з під’їзду, двері різко закрилися і вдарили мене в грудь. Утворилася гематома. Мені зробили операцію і гематому відправили на біопсію. 17 січня мені повідомили про діагноз – продукуюча карцинома третьої стадії з метастазами. Хоча я почувалася добре. За здоров’ям слідкувала. У Виноградові коли проходила медогляди, казали, що все добре, здорова. А тут у Празі виявили задавнений рак. Маю Словацький побут, але та страховка не перекриває таке дороговартісне лікування онкології. Тому за все треба платити. Дорого і перебування у лікарні. Тож мої друзі тут допомогли із житлом і я наразі перебуваю на стаціонарному лікуванні. – розповідає Олександра. – Зараз мої донечки і син перебувають у Виноградові з бабусею (мамою колишнього чоловіка) і моїм молодшим братом (у якого з дитинства група інвалідності). Дуже сумую за ними, але ще маю пройти дві хіміотерапії і потім – операція. Її вартість приблизно 300 000 корун. Про реабілітацію мова наразі не йде.

Мама трьох діток просить усіх небайдужих людей допомогти їй зібрати кошти на лікування, бо її рідним така сума – непосильна. Старший брат нараз несе службу, боронячи Україну у Харкові, старша сестра виховує 5 дітей, а молодший брат – інвалід.

Кошти на лікування можна перераховувати на українську картку ПриватБанку 5457082276975765 на ім’я Стан Михайло Михайлович, та на чеський рахунок RaiffeisenBank 2125365002/5500, власником якого є Victor Balderas.