icon clock02.02.2018
icon eye14
Спорт Фото

Кубок Королева-2018 з волейболу

Нещодавно в селищі Королево відбувся черговий XVII турнір з волейболу за Кубок Королева-2018. Головою оргкомітету змагань з літаючого м′яча вже традиційно був Микола Михайлович Гріга.
На цей раз в залі Королівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 зібрались волейбольні дружини Виноградова (на чолі з головою РДА Михайлом Русанюком), Іршави, Нижнього Селища (Хустського району) та Королева. Кожна гра цього турніру була захоплюючою та безкомпромісною. Глядачі в залі захоплювались вражаючими нападаючими ударами та карколомними падіннями за м′ячем. Молодь селища несамовито вболівала за своїх земляків, які на цей раз показали змістовну та цікаву гру.
Змагання між командами проходили по коловій системі (кожна команда зіграла одна з одною). Всі ігри показали, що поступатись не хотів ніхто. Про це свідчать їх результати. У всіх зустрічах боротьба йшла очко в очко і три команди із чотирьох: Королева, Виноградова та Нижнього Селища набрали однакову кількість очок, тому суддям прийшлося рахувати результати виграшних партій. І тут фортуна була на боці королівських спортсменів, якими вміло керував капітан команди, вчитель Королівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Анатолій Яковлєв.
Отже, в підсумку Кубка Королева-2018 з волейболу маємо такі результати: команда Іршави посіла 4 місце, спортсмени з Нижнього Селища стали бронзовими призерами, команда Виноградова отримала срібні нагороди, а почесне перше місце за волейболістами Королева.
Мирослав Лозюк, викладач університету «Україна», м. Хуст